Traditie van vroeger blijft vandaag ook nog een succes.
Ontbeend en opgevuld met kerstvulling (pistachenotjes, champignons , truffel, rozijntjes en scheut Grand Marnier)
Traditie van vroeger blijft vandaag ook nog een succes opgevuld met kerstvulling (pistachenootjes, champignons , truffel, rozijntjes en scheut Grand Marnier).
Neem de kalkoen 1 uur op voorhand uit de koelkast zodat hij reeds op kamertemperatuur komt.
Verwarm de oven voor op 150°C
Gedurende 2 uur tot 2 uur en 20 min. in de oven plaatsen.
Traditie van vroeger blijft vandaag ook nog een succes . Ontbeend en opgevuld met kerstvulling (pistachenootjes, champignons , truffel, rozijntjes en scheut Grand Marnier).
Neem de kalkoen 1 uur op voorhand uit de koelkast zodat hij reeds op kamertemperatuur komt.
Verwarm de oven voor op 150°C
Gedurende 2 uur tot 2 uur en 20 min. in de oven plaatsen.
verse aardappelkroketten
gebakken witloof, Boontjes in spek, champignonmengeling, zoete worteltjes, , appel met veenbes
bruine jussaus, champignonsaus, pepersaus, roze pepersaus, grand veneur saus, bearnaise, roomsaus, dragonsaus, porto-bosvruchtensaus
Dank u voor het begrip!
Er word een waarborg aangerekend bij het gebruik van materiaal. Deze wordt u terugbetaald bijinlevering van het materiaal in oorspronkelijke staat met afhalingsbon (dit om misverstanden tevoorkomen).
Indien u vragen hebt over de allergenen kan u ons altijd telefonisch contacteren (056/774359).
De samenstelling van de producten kunnen altijd wijzigen.
Bestellingen na 10u = bellen naar 056 77 43 59 om te bevestigen aub.
Huidige tijd: 20u42
Totaal: € 0
Copyright 2022 Versmarkt Delies - Webdesign by Artwerk